دمنوش

آشنایی با انواع چای و دمنوش های سنتی (قسمت دوم)

امروزه  مصرف انواع چای های سنتی یا انواع دمنوش ها بسیار رواج پیدا کرده است. در قسمت قبل با دو دمنوش سنتی آشنا شدید. و اما در این روزها که هوا  آلوده و سرفه ها شده، بهتر است از چای به و آویشن استفاده شود.

طرز تهیه: به اندازه یک قاشق چایخوری به رنده یا ریز شده را با نصف قاشق چایخوری آویشن  و دو لیوان آب سرد مخلوط کرده و اجازه می دهیم به صورت آهسته به مدت ده تا بیست دقیقه دم بکشد. بهتر است کمی برای  شیرین شدن عسل یا نبات اضافه کنیم.

خواص چای به: سرشار از ویتامین آ و ب است، همچنین تقویت کننده اعمال دستگاه گوارش و روده و معده و نرم کننده مخاط تنفسی و همچنین آرام کننده  سرفه های شدید است.

خواص آویشن:

طبیعت معتدل،

بالابرنده  فشارخون،

تقویت کننده  اعصاب،

ضد زکام و سرفه و آسم،

ضد غلظت خون،

و تقویت کننده بینایی.

منبع: طب ایرانی و تغذیه (دکتر محمد عزیزخانی)

شهره کلائی