دمنوش

آشنایی با انواع چای و دمنوش های سنتی (قسمت اول)

چای گل گاوزبان و سنبل الطیب

خواص گل گاوزبان: گرم و تر، آرام بخش اعصاب، خواب آور، علاج دردهای عصبی و دردهای کلیوی

خواص سنبل الطیب: طبیعت گرم، ضد قولنج و اسپاسم، ضد تشنج و صرع

نحوه تهیه: گل گاوزبان ۴ قاشق مرباخوری و سنبل الطیب ۹ قاشق مربا خوری، به علاوه یک عدد لیمو عمانی همراه با یک لیوان آب سرد و مقداری نبات را روی حرارت ملایم ۲۰ تا ۳۰  دقیقه بجوشانید. این دمنوش نوشدنی خوبی برای شب است.

چای به لیمو

خواص: طبیعت گرم، خواب آور، آرام بخش، ضد میگرن، ضد سردرد، ضد تپش قلب، تقویت کننده حافظه، ضد نفخ و ضد آسم و

مناسب برای هوای آلوده

نحوه تهیه: یک قاشق غذاخوری به لیمو را همراه دو لیوان آب سرد و مقداری نبات روی حرارت ملایم و به مدت یک ربع بجوشانید.

 

منبع: طب ایرانی و تغذیه (دکتر محمد عزیزخانی)

شهره کلائی